avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... DHL refuza sa prezinte de 3 saptamani documentele in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

DHL refuza sa prezinte de 3 saptamani documentele in vama

Salutare,

Am 5 colete expediate din China in Romania prin DHL pe persoana juridica. De aproape 3 saptamani au ajuns in Bucuresti, am furnizat toate documentele, mi s-a emis facturi pentru vama si TVA, le-am achitat si surpriza, deodata cei de la DHL imi tot spun ca bunurile au fost oprite pentru controlul fizic, Asta de cel putin 2 saptamani. Am facut plangere la DHL, cel putin 5-6 apeluri pe zi, in continuare refuza sa-mi spuna de ce nu se face controlul.
Astazi am discutat cu cei din Vama Otopeni si mi-au confirmat faptul ca DHL nu au prezentat documentele in vama.
In colete am marfa pentru o productie care a fost intarziata si am pierdut enorm. Spuneti-mi unde pot sa-i mai reclam sau ce as putea sa le fac ? Am facut plangere si la DHL Germania, nimic.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: propolis , utilizator 18:25, 11 Decembrie 2019
Va rog un sfat, nu stiu ce sa le mai fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere colete, probleme dhl - vama romana beautybym beautybym Buna ziua, de curand am comandat de pe site ul Aliexpress cateva perechi de pantofi si 3 brose. Au fost expediate din China si au ajuns in Romania in 3-4 zile. ... (vezi toată discuția)
Dhl imi cere coletul inapoi, dupa livrare! exterminator86 exterminator86 Buna ziua dragilor, Va prezint in continuare o situatie tipic romaneasca :O : Detin o firma care are ca domeniu de activitate vanzarea en gros si en ... (vezi toată discuția)
Refuz la vama Marie_Ann Marie_Ann Buna seara! Am cumparat niste piesulite din China ca numar 200 bucati si au fost trimise prin DHL. Problema este ca cei de la vama au spus ca eu pentru a ... (vezi toată discuția)