Buna ziua! As vrea sa stiu daca este legal sa detii in locuinta personala sume foarte mari de bani fara o justificare legala si care sunt consecintele acestui fapt? Multumesc anticipat!
Averea este prezumata ca este dobandita in mod licit, potrivit constitutiei.
Daca banii provin din savarsirea de infractiuni trebuie dovedit in procesul penal.
Multumesc pentru raspuns! Este vorba de o persoana care colecteaza incasarile obtinute de o firma care nu detine facturi pentru marfa comercializata si nu elibereaza facturi decat in foarte mica masura. Patronul ridica acesti bani o data pe luna sau la doua luni. Persoana care "adaposteste" acesti bani nu are nicio functie/post in aceasta firma.
În locuința personală nu se țin sume extrem de mari doar din prudență față de neprieteni și alte nefăcute. Legal, nu-ți interzice nimeni să-i îngropi și la rădăcina unei tufe de trandafiri. Dacă tu poți dormi liniștit.
În timp ce vă răspundeam, ați revenit cu niște precizări. Dacă persoana nu este angajata acelei presupuse firme, poate că împrumută banii de la persoana respectivă.
Cum scap de camatari?
aalleex
Va rog ajutati-ma! Parintii mei au luat bani imprumut de la camatari, le-am dat pana acum dobanzi impresionante si, nereusind sa le platim suma datorata, din ... (vezi toată discuția)