avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Activitate gabriel1122

Activitate gabriel1122

Bună ziua,
Am o intrebare despre o posibilă căsătorie cu o doamnă ce are un copil dintr-o relație anterioară.
În cazul în care mă casatoresc cu o femeie ce are un copil dintr-o relație anterioară, care o sa fie statutul copilului, devine si copilul meu, adică gen infiere sau ceva în acest sens?
buna ziua, imi poate spune cineva cand o constructie (ma refer la cinstructia unei case) devine o locuinta? ( este o perioada de timp in care trebuie terminata sau atunci cand se face receptia, cine decide asta?)
am cumparat impreuna cu sotia mea un apartament prin credit ipotecar in timpul casatoriei (in anul 2015), intre timp pe numele sotiei s-a deschis procedura de executare silita pe o casa primita mostenire de ea de la parintii ei, de catre un executor pentru o datorie mai veche, noi, anul asta am divortat si am despagubit-o pentru cota ei din apartament (am facut acte la notar), am facut acest lucru ca sa fiu sigur ca nu e nici un risc cu apartamentul (adica sa se execute silit)
întrebarea mea este urmatoarea: daca refacem actul de casatorie dar inainte de asta optam pentru principiul separatiei de bunuri exista riscul (cat de mic) ca executorul sa se indrepte si asupra apartamentului in viitor, mentionez ca eu pot plati ratele singur si pot dovedi asta? sper ca m-am exprimat destul de cuprinzator.
va multumesc!
si apoi cei de la ancheta sociala decid?
in urma cu o jumatate de an am divortat de sotia mea, in urma divortului copilul nostru in varsta de 2 ani a ramas in grija ei (am facut actele la notar), acum as vrea sa iau copilul in grija mea, am vorbit cu fosta sotie si este de acord.
intrbarea mea este daca se poate face asta si ce trebuie sa fac pentru a duce la capat incuviintarea? va multumesc