avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incvintare copil in urma divortului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incvintare copil in urma divortului

in urma cu o jumatate de an am divortat de sotia mea, in urma divortului copilul nostru in varsta de 2 ani a ramas in grija ei (am facut actele la notar), acum as vrea sa iau copilul in grija mea, am vorbit cu fosta sotie si este de acord.
intrbarea mea este daca se poate face asta si ce trebuie sa fac pentru a duce la capat incuviintarea? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:10, 1 Noiembrie 2017
Buna seara,
Daca fosta e deacord va trebui sa mergeti la notar si incheiati un avt prin care amandoi declarati ca domiciliul minorei se va stabili la dumneavoastra.
Notarita va dispune sa se efectueze o ancheta sociala la ambele domicilii.
si apoi cei de la ancheta sociala decid?
De deciz decide NOTARUL sau instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort adrianalascut adrianalascut buna seara,as avea o intrebare in legatura cu divortul......sotul meu a inaintat proces pentru divort...noi avem 2 minore una de aproape 6 ani si cea mica de ... (vezi toată discuția)
Divort in cazul in care este un copil minor la mijloc robertxl robertxl Buna ziua, Am cautat informatii legate de acest subiect insa nu sunt foarte lamurit in aceasta privinta. Sunt casatorit insa de ceva vreme nu ne mai ... (vezi toată discuția)
Schimbare hotarare judecatoreasca incredintare minor ContSters475524 ContSters475524 Buna ziua! In urma cu 3 ani,in urma divortului,minorul mi-a fost incredintat(mamei).Sunt singura,fara parinti in viata,rude,frati sau relatie,situatie ... (vezi toată discuția)