avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela1123

Activitate Gabriela1123

Buna ziua!
Am doi copii născuți la o diferență de 2 ani. Referitor la stimulentul de insertie am găsit ca e nevoie de "actele doveditoare care să ateste că în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, au realizat timp de cel puţin 12 luni venituri impozabile;". Avand in vedere ca anterior nasterii celui de al doilea copil am primit indemnizatie pt primul copil, mai pot primi stimulentul de insertie daca ma reintorc la munca cu 60 de zile inainte de a împlini 2 ani?
Răspuns la discuția Pot munci pana la 63 ani?
Mulțumesc mult pentru răspuns!
Răspuns la discuția Pot munci pana la 63 ani?
Stiu ca se putea pensiona, dar ea a dorit sa mai lucreze si in acel moment i s a spus ca poate lucra pana la 63 ani fiindca are putini ani lucrați. Eu am gasit ca varsta standard de pensionare la femei este de 63 de ani. Intrebarea este : poate lucra pana la 63 de ani? Ea isi doreste sa lucreze.
Răspuns la discuția Pot munci pana la 63 ani?
19 august 1955
Bună seara,
Mama mea implineste anul acesta 62 ani si lucreaza ca femeie de servici la un liceu. A fost angajata aproximativ 17 ani si deoarece este inca in putere ar vrea sa lucreze pana la varsta de 63 de ani. Secretara liceului i a spus ca ar trebui sa si depuna dosarul de pensie. Intrebarea mea este : mai poate lucra inca un an pana la împlinirea vârstei de 63 de ani sau e forțată sa fie pensionata ?