Buna ziua!
Am lucrat la o firma timp de 10 ani si m-au incadrat conform codului COR cu studii medii, desi dupa ce am absolvit facultatea le-am dus diploma, se mai poate rectifica acest cod?
Mentionez ca mi-am prezentat demisia in 2017 la acest angajator.
Multumesc!
Am sustinut un concurs in luna feb si am fost declarata admis. Mi-au zis sa asteot sa ma anunte cand urmeaza sa ma incadreze.
Pe 3 mai am sunat la sediul unitatii sa intreb cu ce data se fac angajarile(dat fiind faptul ca pe colegii mei deja i-au anuntat ca pe 15mai sa se prezinte) si mi-au spus ca mi-au transmis prin mail faptul ca acest concurs a fost invalidat(mail pe care nu l-am primit), fara sa imi spuna clar motivele pentru care au recurs la aceasta solutie, contestatii din partea participantilor nu au existat, sustinand ca nu e vina mea pentru invalidarea concursului ci ca ar fi gresit cei din comisie cumva. Va rog sa-mi spuneti daca mi-au fost incalcate drepturile si daca ii pot actiona in instanta pentru a fi pusa in drepturi, mentionez ca de la inscriere si pana in prezent puteam sa imi caut de lucru, dar am asteptat noi directive de la ei, exact asa cum mi-au spus dupa promovarea examenului.