avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am lucrat la o firma timp de 10 ani si m-au ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am lucrat la o firma timp de 10 ani si m-au incadrat ...

Buna ziua!
Am lucrat la o firma timp de 10 ani si m-au incadrat conform codului COR cu studii medii, desi dupa ce am absolvit facultatea le-am dus diploma, se mai poate rectifica acest cod?
Mentionez ca mi-am prezentat demisia in 2017 la acest angajator.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:33, 10 Noiembrie 2023
Pe ce functie ati fost angajata?
Contabil financiar 431202
Este o functie care necesita studii medii ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare functie MANOLACHE LAURA MANOLACHE LAURA Buna ziua !In urmă cu două zile am primit un act adiţional spre semnare prin care mi se modifică functia,din contabil în funcţionar economic,pe motiv că ... (vezi toată discuția)
Încadrare și promovare a personalului bugetar - administrator MCM1 MCM1 Bună dimineața, Am o nedumerire legată de faptul că, în cadrul unei instituții publice de cultură unde activează și subsemnatul, administratorul ... (vezi toată discuția)
Studii necesare - manager proiect informatic - cod cor 251206 andrei_tatu andrei_tatu Am o intrebare legata de studille necesare pentru functia \"Manager de Proiect Informatic\" (Cod COR: 251206). Sunt absolut necesare studii superioare pentru ... (vezi toată discuția)