Vreau sa fac acest lucru pentru ca noi nu ne intelegem decat daca eu las de la mine si ii dau lui mereu dreptate.el sta mai mult plecat in strainatate si acasa cu copiii stau eu dar el trimite toti bani ce se cheltuie pe necesitatile din casa.dovezi precum ca el vorbeste vulgar si ameninta am dar din perioada anului 2014 cand eram despartita si fetita o luasem unde stateam.adica cu mama mea.el a plecat imediat ce noi ne-am separat atunci.acum 4 ani am cumparat o casa si am locuit de atunci impreuna.ne certam mai tot timpul cand sta acasa iar cand e plecat are momente cand vorbeste urat.din 12 luni el sta acasa doar 9 luni si alea cu intrerupere.as divorta pentru k psihic nu vreau sa sufar.accept aceasta casatorie doar de dragul copiilor si ma tem sa nu ii pierd la divort.exista vreo sansa ca eu sa pierd copiii?ei au stat in permanenta cu mine.cu mici exceptii cand am avut probleme de sanatate si am stat in spital.va rog spuneti-mi daca exista posibilitatea de a pierde copiii.fetita are 5 ani si 3 luni iar baietelul are 1 an si 5 luni.va multumesc
Locul de munca il stiu,am adresa,absolut tot,multumesc frumos pentru raspuns.am sa ma interesez de un avocat pentru ca nu mi-as dori sa pierd copiii.eu nu imi doresc decat copiii ca sa ii pot creste intr-un mediu frumos,linistit.Va multumesc inca o data
Sunt casatorita din decembrie 2012 si din aceasta casatorie a rezultat doi copii.o fetita de 4 ani si 4 luni si un baietel de 5 luni jumatate,as vrea sa divortez datorita faptului k nu ne intelegem decat cand ii dau dreptate si fac doar ce vrea el,as minti dak as spune k nu mai avem si momente in care ne impacam,dar el sta mai tot timpul plecat in strainatate si vine doar 3 luni pe an acasa,cand ne certam ma ameninta si cuvinte murdare,iar cand e acasa si ncertam ma mai si loveste.avem o casa cumparata si as dori sa stiu care imi sunt avantajele si dezavqntajele intr-un divort