avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As dori sa divortez dar am doi copii minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As dori sa divortez dar am doi copii minori

Vreau sa fac acest lucru pentru ca noi nu ne intelegem decat daca eu las de la mine si ii dau lui mereu dreptate.el sta mai mult plecat in strainatate si acasa cu copiii stau eu dar el trimite toti bani ce se cheltuie pe necesitatile din casa.dovezi precum ca el vorbeste vulgar si ameninta am dar din perioada anului 2014 cand eram despartita si fetita o luasem unde stateam.adica cu mama mea.el a plecat imediat ce noi ne-am separat atunci.acum 4 ani am cumparat o casa si am locuit de atunci impreuna.ne certam mai tot timpul cand sta acasa iar cand e plecat are momente cand vorbeste urat.din 12 luni el sta acasa doar 9 luni si alea cu intrerupere.as divorta pentru k psihic nu vreau sa sufar.accept aceasta casatorie doar de dragul copiilor si ma tem sa nu ii pierd la divort.exista vreo sansa ca eu sa pierd copiii?ei au stat in permanenta cu mine.cu mici exceptii cand am avut probleme de sanatate si am stat in spital.va rog spuneti-mi daca exista posibilitatea de a pierde copiii.fetita are 5 ani si 3 luni iar baietelul are 1 an si 5 luni.va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:00, 10 Aprilie 2018
Nu exista posibilitatea ,,de a pierde'' copii puteti sa divortati fara probleme,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț Alina adelina Alina adelina Vreau sa divorț, deoarece nu ma înțeleg deloc cu el ma. Jigneste mereu din curvă si panarama si profitoare nu ma mai scoate mereu ma simt in plus in casa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez dar nu stiu ce avantaje am in privinta copiilor Alicia-Rebeca Alicia-Rebeca Sunt casatorita din decembrie 2012 si din aceasta casatorie a rezultat doi copii.o fetita de 4 ani si 4 luni si un baietel de 5 luni jumatate,as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor catre parinte INicoleta INicoleta Buna ziua As dori sa intreb daca exista vreo institutie in tara noastra care vine in sprijinul parintilor abuzati psihic de copii, care nu mai vor sa maerga ... (vezi toată discuția)