avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate Stemate-Florentin

Activitate Stemate-Florentin

Buna ziua, vin la dumneavoastra cu urmatoarea situatie:
Am un abonament de internet de la Rds , instalat acum 2-3 saptamani, si datorita problemelor avute as dori sa renunt la acesta. Am sunat la dansii sa ma ajute tot ce au facut ei a fost sa trimita un domn cu un laptop ca sa testeze conexiunea de la fata locului ( lucru care m-a costat 10 lei ), si concluzia lui a fost ca e de la mine. Dupa ce am inteles ca de la ei asistenta nu o sa primiesc. Am decis sa reziliez contractul, dar acolo am fost uimit sa aflu ca trebuie sa le achit 100 de lei pentru "taxa de instalare" .
Intrebarea mea este daca aceasta taxa este legala sau ar trebui sa merg la ANPC.
Buna ziua , as dori sa stiu daca se poate contesta o amenda primita in urmatoarea situatie : Eram intr-o seara pe la ora 23 cu inca doi prieteni in timp ce mergeam unul dintre prietenii mei au obeservat ca mergem in spatele unui cuplu ,prietenul meu a strigat-o pe nume pe fata din fata si a intrebat-o daca mai e el hot(aparent tipa a postat pe Fb ca el i-ar fi furat un ceas ) ea i-a supus ca este un hot la care prietenul meu i-a spus ca o joaca in picioare la care iubitul tipei a sarit la bataie s-au imbrancit intr-o masina si tipa a plecat (si aparent a sunat la politie),prietenul meu l-a lovit in fata si dupa s-au despartit.Eu stateam pe o banca si imi aprindeam o tigara cand iubitul fetei a fugit in strada si a urlat 'veniti aici' prietenul bataus si celalalt au fugit si speriat am fugit si eu (nestiind ca el a strigat la politie noi ,cel putin eu , am crezut ca au venit ceva prieteni de ai lui) dupa aprox un min ne-am intalnit cu un agent care ne-a somat sa ne oprim , ne-am oprit , am fost incatusati :O si am mers la duba ,dupa inca vro 5 min a venti si prietenul batus a intrat si el in duba ,am mers la post ni s-au luat datele si eu si prietenul linistit am luat amenda de 200 de lei pentru 'perturbarea ordini publice'.Intrebarea mea este DE CE??:( .Eu nici macar nu m-am apropiat la mai putin de doi metri de iubtu tipei ,doar am asistat sa isi termine de impartit treburile.Acum as dori sa stiu daca se poate contesta amenda in instanta si daca am sanse sa o anulez..
Multumesc Anticipat.