avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate scoroeuro

Activitate scoroeuro

Daca am un control de la finante si nu ma pot prezenta din cauza ca sunt plecat in strainatate ce se poate intampla???pot trimite pe altcineva in locul meu???
Discuție Control Anaf
Buna ziua,am o intreprindere individuala,nu am mai lucrat pe ea de la sfarsitul anului 2014,acum cica au fost acasa si au lasat un aviz de inspectie,eu si familia mea suntem plecati in strainatate la lucru,anul acesta nu mai avem concediu ,pot amana aceasta inspectie???Si daca da ce trebuie sa fac si pe ce perioda as putea amana?
Răspuns la discuția Insolventa, Faliment
Multumesc
Am un proces de insolventa,faliment din 2012,ce inseamna mai exact antrenarea acestuia conform art 138 din legea 85/2006?exista ceva penal in toata chestia asta sau acesta e procedeul ???sunt plecat din tara si am aflat de proces de pe internet ar trebui sa consult un avocat???,problemele sunt grave???am fost 2 administratori eu si sotia ,am de ex nr de dosar 1234/123/2012,iar acum au deschis un nou dosar cu acelasi nr dar au mai adaugat /a1,pe numele sotiei ce inseamna?
Am avut un srl-u in 2012,am intrat in insolventa,de cateva luni din greseala am aflat ca dosarul inca este pe rol la tribunal,era vb de o datorie catre anaf sau finantele publice in val.de vreo 75000 de lei,am citit pe portalul de instanta ...amana cauza pt aprobarea raportului final si antrenarea acestuia,ce inseamna asta,si vreau sa stiu daca pot face puscarie din cauza aceasta,nu am nimic pe numele meu si nu am bani sa platesc datoria,va multumesc