avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Control executor fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Control executor fiscal

Daca am un control de la finante si nu ma pot prezenta din cauza ca sunt plecat in strainatate ce se poate intampla???pot trimite pe altcineva in locul meu???

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În 2017 am făcut un contract cu forma rds pentru ... GabeD07 GabeD07 Bună ziua. În 2017 am făcut un contract cu forma RDS pentru internet și cablu TV la un apartament nou închiriat, după câteva luni am renunțat la ... (vezi toată discuția)
Divort ciridava ciridava Buna ziua!Am si eu o nelamurire sper sa ma ajute un avocat....Am bagat la divort si saptamana aceasta am prima infatisare...am 3 ani de casatorie,nu am avut ... (vezi toată discuția)
Termenul de incercare se poate suspenda??? nikolos nikolos In termenul de incercare daca gasesc loc de munca in strainatate pot pleca?ofiterul de care apartine cel in cauza condamnat cu suspendare va fii din orasul de ... (vezi toată discuția)