avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa, Faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa, Faliment

Am un proces de insolventa,faliment din 2012,ce inseamna mai exact antrenarea acestuia conform art 138 din legea 85/2006?exista ceva penal in toata chestia asta sau acesta e procedeul ???sunt plecat din tara si am aflat de proces de pe internet ar trebui sa consult un avocat???,problemele sunt grave???am fost 2 administratori eu si sotia ,am de ex nr de dosar 1234/123/2012,iar acum au deschis un nou dosar cu acelasi nr dar au mai adaugat /a1,pe numele sotiei ce inseamna?
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Constantin , Practician in insolventa 00:19, 5 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc
Inseamna ca lichidatorul judiciar a identificat cauze de ajungere a sicietatii in faliment in culpa dv, iar cf art. 138 din Legea 85/2006. a adresat instantei cerere prin care sa dispuna obligarea dv de a suporta din patrimoniul persoal datoriile neacoperite a societatii. In acest dosar dv trebuie sa demonstrati ca actiunile dv nu au dus la falimentul societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment penielierihon penielierihon Buna ziua.Ce raspundere are un asociat unic in caz de faliment si pana la ce suma ? Multumesc (vezi toată discuția)
Angajarea raspunderii materiale in temeiul art 138 din legea insolventei-jurisprudenta rodica_post rodica_post Prejudiciul creditorilor consta in imposibilitatea incasarii creantelor scadente din cauza ajungerii debitoarei in insolventa, definita de art. 3 ca fiind acea ... (vezi toată discuția)
Propunere ide inchidere a procedurii falimentului debitoarei venere venere Societatea noastra, ca si creditoare, a introdus cerere de chemare in judecata prin procedura insolventei impotriva unei sc debitoare, pentru o suma de ... (vezi toată discuția)