avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate Mahomas53

Activitate Mahomas53

In oct.s.a schimbat femeia de serviciu prin angajarea alteia careia i s.a oferit posibilitatea de a locui in gena.Timp de cca.2 saptamani am respirat un aer infiorator caci femeia impreuna cu concubinul foloseau ghenele de pe etaje pt. nevoile fiziologice.
Am apelat la ajutorul Primariei(.mediu)si au fost sfatuiti sa inceteze cu astfel de lucruri.
Intelegand pericolul de imbolnavire caci au continuat sa doarma in ghena....am cerut sa nu mai fie ,,cazati".
Nu am gasit solutionarea optima si cu raspunsul Primariei ca ar trebui acordul proprietarilor,in cazul acordului(nu putea sa existe acest acord,nimeni din cei cu capul pe umeri nu ar fi putut accepta)trebuia intocmit in contract de inchiriere cu plata taxelor aferente,lucru care nu s.a intamplat am facut o reclamatie la Primarie biroul care se ocupa de asoc.de proprietari.
Sesizarea mea a fost pe 23noemb.2017 si pana astazi nu am primit raspuns.
O audienta la Primarul sect.6 ar rezolva situatia?!

Daca statutul specifica ca alegerile Presedintelui se fac la 2ani....el refuzand sa faca noi alegeri.....se poate considera ca este inafara mandatului?
Statutul nu a fost modificat,dar afirma ca ar fi fost o AG in care au fost mandatati pe 5ani....o AGcare a tinut 15 minute caci atat am intarziat eu fata de ora declarata!
Daca in statut este specificat ca alegerile se fac la 2ani....si suntem in al3-lea an ...nu este adevarat ca sunt in afara mandatului si obligatoriu trebuiau sa faca alegeri...
Se ascund in spatele unei A.G.care ar fi hotarat sa fie alesi pe 5 ani fara modif.statut.
Ce trebuie sa fac deoarece deja au negociat un ctr.pt. schimbarea apometrelor si care nu este in favoarea celor care achita in rate,adica firme mai vechi pe piata au rate de 100lei ei au 105 lei
Un instrument folositor. Multumim
Daca in statutul Asoc.de prop scrie ca se fac alegeri la 2 ani,in prezent este in al 3lea an si refuza sa faca A.G.Pt alegeri ,se poate spune ca sunt in afara mandatului?!
Se ascund in spatele unei ,,decizii" unei A.G. are cica ar fi fost de acord se fie akesi pe 5 ani...desi in statut synt 2'
Daca sunt in afara mandatului pot negocia contracte in numele Asoc?
Ma refer la schimbul apometrelor cu cele cu citire prin radio...
Va multumesc
Dar trebuie sa.i atrag atentia ca s.a umplut recipientul si pe urma intreba de ca trebuie sa.l goleasca..?!eu as fi dorit sa stiu ce legislatie il obliga sa aibe grije daca si.a montat aparatul la 0'90cm de sol...nu am nimic cu faptul ca si.a montat ,m.a deranjeaza doar ,,zoaiele,, pe care le lasa( stiu ca nu exista o lege a bunui simt).
EXISTA REGLEMENTARI...?ca poate asa se trezeste si nu ajungem in instanta...stiti genul se amenintare legala..,,.esti in culpa conform....lege,art'' si atunci se trezeste brusc bunul simt!
Cum pot determina legal patroni mag.de la parter sa puna recipiente si sa aibe grije sa nu depaseasca apa care se scurge in voie pe asfaltul intrarii mele in bloc?Stand pe nord se face si muschi verde....
Va multumesc pt promptitudine dar nu mi.a alinat ,,temerile,,!
Se pare ca pt.noua da este raspunsul
Nu are ce mosteni fiul meu ca nu are nimic,cica sta la fosta soacra!Poate fi si alta realitate la care inca nu vreau sa ma gandesc