avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Raspunderea presedintelui Asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Raspunderea presedintelui Asociatiei de proprietari

In oct.s.a schimbat femeia de serviciu prin angajarea alteia careia i s.a oferit posibilitatea de a locui in gena.Timp de cca.2 saptamani am respirat un aer infiorator caci femeia impreuna cu concubinul foloseau ghenele de pe etaje pt. nevoile fiziologice.
Am apelat la ajutorul Primariei(.mediu)si au fost sfatuiti sa inceteze cu astfel de lucruri.
Intelegand pericolul de imbolnavire caci au continuat sa doarma in ghena....am cerut sa nu mai fie ,,cazati".
Nu am gasit solutionarea optima si cu raspunsul Primariei ca ar trebui acordul proprietarilor,in cazul acordului(nu putea sa existe acest acord,nimeni din cei cu capul pe umeri nu ar fi putut accepta)trebuia intocmit in contract de inchiriere cu plata taxelor aferente,lucru care nu s.a intamplat am facut o reclamatie la Primarie biroul care se ocupa de asoc.de proprietari.
Sesizarea mea a fost pe 23noemb.2017 si pana astazi nu am primit raspuns.
O audienta la Primarul sect.6 ar rezolva situatia?!

Alte discuții în legătură

Burlanul de la hota vecinului SilviaNe SilviaNe Buna ziua, de mai bine de doi ani ma confrunt atat eu cat si copilul meu mic, cu o problema creata de vecinul de deasupra. Mai exact si-a montat burlanul de la ... (vezi toată discuția)
Abuzul de functie al administratorului diana_ghilencea diana_ghilencea Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si adminidtratorul blocului imi tot face probleme in ultima perioada pt ca nu am fost de acord cu plata a 80% ... (vezi toată discuția)
Miros pestilențial de la vecin kanai kanai Bună ziua, aș vrea să intreb care ar fi calea de urmat în următoarea situație: de ceva vreme (cel puțin un an), din apartamentul unei vecine vine un ... (vezi toată discuția)