avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Activitate steaua1986

Activitate steaua1986

Am luat un credit in 2010 pe 10 ani,ultima plata voluntară in 15.03.2011,executarea silită a fost făcută în aprilie 2018,am facut contestație si instanța a hotarat ca doar ratele pana la data de martie 2015 s-au prescris!ce șanse pot avea la un eventual apel sa obtin prescrierea creditului in totalitate?motivarea a fost ca sunt prestații succesive si se prescriu distinct.multumesc
Am primit de la tribunal,ca urmare a câștigării la apel,un plic cu o cele doua chitanțe în original(fond și apel) de plata a taxei de timbru!pentru recuperare le depun la primărie?îmi mai trebuie și alte acte?cerere tip?ms
Răspuns la discuția cheltuieli de judecata
Mulțumesc!iar pentru restituirea taxei de timbru,am înțeles că trebuie restituita de către organul fiscal care a incasat-o,ce acte trimit către ei?Mulțumesc mult
Am câștigat procesul cu cei de la kruk iar instanta i-a obligat sa plătească și cheltuieli de judecata.cum procedez în acest caz,le trimit un email cu datele de contact,un cont bancar în care sa depună bani?sau este nevoie de vreo cerere speciala?
Răspuns la discuția contestație la executare
Multumesc
Dacă am câștigat la apel împotriva kruk prin hotarare definitiva se mai poate face recurs de către kruk???și ce șanse are avea sa câștige daca creditul s-a constatat a fi prescris?multumesc
Am depus contestatie la executarea silita,când voi primi Intâmpinarea formulată de Intimata de la Judecatorie pot depune eu Concluzii scrise sau trebuie neapărat prin avocat? Va mulțumesc
Am trimis un singur exemplar cu copii certificate si am aflat ca trebuia sa trimit doua!!!ce se întâmplă?îmi anulează cererea?aștept un răspuns! Mulțumesc
Răspuns la discuția contestatie executare silita
Trebuie trimisa din nou cu câte doua exemplare sau pot depune și al doilea exemplar după?Mulțumesc anticipat
Răspuns la discuția contestatie executare silita
Am inteles!în cazul meu,în care am trimis doar un exemplar(copii conforme cu originalul ),ce se întâmplă?îmi respinge contestatia?menționez ca,contestatia am trimis-o în dublu exemplar!