avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie executare silita

În câte exemplare se depun copiile după contract de credit,înștiințare poprire,etc în cazul contestației la executare?eu am depus doar un exemplar.este suficient?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:13, 17 Aprilie 2018
Inscrisurile se depun in atatea exemplare cate parti parate sunt plus un exemplar pt instanta. Toate inscrisurile se depun in copie certificata pt conformitate cu originalul.
In doua exemplare. Unul pentru instanta si unul pentru comunicare.
Am inteles!în cazul meu,în care am trimis doar un exemplar(copii conforme cu originalul ),ce se întâmplă?îmi respinge contestatia?menționez ca,contestatia am trimis-o în dublu exemplar!
Trebuie trimisa din nou cu câte doua exemplare sau pot depune și al doilea exemplar după?Mulțumesc anticipat
Depuneti inca un exemplar la numarul de dosar unde au fost inregistrate primele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primul termen, in toamna - se poate completa cererea? lara12 lara12 am cerut un anume program de vizita la care as dori sa adaug ceva. din ce am citit, reiese ca pot solicita orice in plus, pana la primul termen. as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cerere introductiva Lucian_bz Lucian_bz Dupa depunerea chemarii in judecata am primit adresa de la instanta in care mi se cere urmatoarele: In termen de 10 zeile sa depun un exemplar dupa ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA buna ziua,am facut o contestatie la un pv ,am primit citatie iar pe aceasta citatie scrie,,a depune un exemplar plingere,si inscrisuri pentru comunicare sub ... (vezi toată discuția)