avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Primul termen, in toamna - se poate completa cererea?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Primul termen, in toamna - se poate completa cererea?

am cerut un anume program de vizita la care as dori sa adaug ceva.
din ce am citit, reiese ca pot solicita orice in plus, pana la primul termen.
as vrea sa stiu daca am inteles bine.

multumesc.
Cel mai recent răspuns: lara12 , utilizator 12:34, 26 Septembrie 2013
Da, doar pana la primul termen de judecata veti putea comppleta/preciza cererea de chemare in judecata. Depuneti-o in scris.
Pana la primul termen de judecata, ce presupune legala citare a partilor,cererea de chemare in judecata poate fi modificata.

Multumesc, doamnelor avocat.
Documentul trebuie trimis in dublu exemplar, unul pt instanta si altul pentru comunicare?
Precizarea/ completarea se va trimite intr-un exemplar pt instanta si inca atatea exemplare cati parati sunt in cauza, insotita de inscrisurile pe care intelegeti sa le folositi in copie certificata pt conformitate cu originalul.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as dori sa stiu daca pot depune o chemare la judecata ... Davieboy Davieboy Buna ziua, As dori sa stiu daca pot depune o chemare la judecata prin email, dintr-un alt oras. Stiu ca cererea trebuie depusa cu duplicat, la fel si probele ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala germicor germicor Buna tuturor, In data de 15.09.2011, am avut proces cu CNADNR, pentru anularea unui PV. Judecatoria Buzau a dat urmatoarea solutie: Suspendare: În temeiul ... (vezi toată discuția)
Urgent - stabilire program minori andreeadiill andreeadiill Buna ziua,va rog sa-m spuneti ce am de facut pentru-ca am primit o comunicare adresa in calitate de parat in materie de minori si familie,stadiul fond,obiectul ... (vezi toată discuția)