avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Urgent - stabilire program minori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Urgent - stabilire program minori

Buna ziua,va rog sa-m spuneti ce am de facut pentru-ca am primit o comunicare adresa in calitate de parat in materie de minori si familie,stadiul fond,obiectul stabilire program minori,care ma anunta ca in termen de 10 zile sub sanctiunea anularii cererii,am de indeplinit urmatoarele: 1 exemplar act cerere de chemare in judecata,cu mentiunea de a depune inca un exemplar de pe cererea introductiva si a depune la dosar inscrisurile de a ma folosi in 3 exemplare.Mentionez ca am o fetita de 8 ani si m-am judecat cu mama acesteia,iar instanta a dat custodie comuna iar domiciliul la mama,fara program de vizitare minor.Va rog sa-mi spuneti ce am de facut si daca aceasta comunicare inseamna cchemare in judecata pt stabilirea program vizitare minor.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 12:17, 13 Iunie 2013
Din ce relatati aici deduc faptul ca dv ati solicitat program de vizita minor sau instanta a considerat ca dv introdus aceasta cerere, numai ca nu ati depuns-o in numarul de exemplare care trebuia, iar cererea nu a fost insotita nici de inscrisurile de care intelegeti sa va folositi.
Crerea de chemare in judecata si inscrisurile de care va veti folosi in dovedirea cererii trebuiesc depuse in atatea exemplare cate parti sunt in proces, plus un exemplar pentru instanta de judecata. In cazul dv, fiind vorba de stabilire program de vizita minor, va trebui sa atasati la cerere o copie dupa hotararea de divort, copie certificat nastere minor, copie act identitate al dv, taxa de timbru, orice alte acte le considerati necesare.
1. Daca sunteti parat in cauza, mentiunile de pe citatie sunt pt. fosta sotie, care , banuiesc ca, fiind nemultumita de solutie, cere acum custodie exclusiva. Daca dvs. nu ati depus nici o cerere de chemare in judecata, mergeti la arhiva instantei si cereti dosarul, sa vedeti ce contine cererea de chemare in judecata, sa va lamuriti.
2. Daca ati formulat dvs. o astfel de cerere, contactati un avocat, daca nu va permiteti unul, solicitati ajutor public judiciar sa vi se acorde un aparator .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare cerere chemare in judecata alina oana alina oana Buna ziua Am introdus o cerere de chemare in judecata ( actiune in pretentii) si am primit o comuniare adresa de la Instanta, in care trebuia in termen de 10 ... (vezi toată discuția)
Completare cerere de chemare in judecata alina oana alina oana Buna ziua Am introdus o cerere de chemare in judecata ( actiune in pretentii) si am primit o comuniare adresa de la Instanta, in care trebuia in termen de 10 ... (vezi toată discuția)
Completare cu inscrisuri cerere chemare in judecata carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Am depus o cerere de chemare in judecata pt. un litigiu de munca, eu fiind reclamantul, iar parata fiind angajatorul! Printr-o adresa de la ... (vezi toată discuția)