In data de 15.09.2011, am avut proces cu CNADNR, pentru anularea unui PV. Judecatoria Buzau a dat urmatoarea solutie:
Suspendare: În temeiul art. 1551 Cod proc. civ. suspendă judecarea cererii formulate de petenta SC XXXXX SRL, în contradictoriu cu intimata COMPANIA NAŢIONALÃ DE AUTOSTRÃZI ªI DRUMURI NAŢIONALE DIN ROMÂNIA SA - CENTRUL DE STUDII TEHNICE RUTIERE ªI INFORMATICÃ -CESTRIN, pentru neîndeplinirea de către petentă, a obligaţiilor prevăzute de art. 112 pct. 5 şi art. 113 Cod proc.civ., în sarcina sa, de a depune la dosar un exemplar de pe cerere şi înscrisurile ataşate, pentru a fi comunicate intimatei. Cu recurs pe toată perioada suspendării cursului judecării cauzei. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 15.09.2011.
Mentionez ca au mai fost 2 procese inainte, iar dosarele trimise catre judecatorie au fost facute aproape copy-paste, acestea fiind admise de catre instanta si inlocuite PV-urile cu avesrtisment.
Nu inteleg ce mai trebuia sa mai depun la dosarul respectiv de am fost astfel suspendat. Ce trebuie sa fac?
Va multumesc si astept cu deosebit interes raspunsurile voastre.
O zi buna
Faceti o cerere de repunere pe rol.
Se va acorda un nou termen, cu citarea partilor.
La acel termen depuneti documentele solicitate de instanta.
Uneori se mai pierd/ratacesc hartiile depuse in dosare.
Art.112 pct 5 c.proc.civ.prevede obligativitatea aratarea dovezilor pe care se sprijina fiecare capat de cerere, iar 113 c.proc.civ. prevede ca cererea de chemare in judecata sa fie insotita de atatea copii de pe cerere cati parati sunt.
Cu alte cuvinte,plangerea cat si inscrisurile atasate plangerii se depun fiecare in cate 2 exemplare-un exemplar pentru instanta si un exemplar pentru a fi comunicate intimatei si cum aceasta obigatie nu a fost indeplinita , instanta a aplicat sanctiunea suspendarii cauzei.
Formulati cerere de repunere a cauzei pe rol si depuneti inscrisurile mai sus aratate.
Subscrisa SC.x SRL cu sediul in ....., in calitate de petenta din dos.nr. x/x/x.al Judecatoriei Buzau, solicitam prin prezenta cerere, repunerea pe rol a cauzei ce a fost suspendata in data de 15.09.2011.
In drept, art 155 indice 1 al. 2 cproc.civ.
Anexam inscrisurile solicitate si le enumerati.
Data, Semnatura adm., stampila Sc
Domnului Presedinte al Judecatoriei Buzau
Cererea o redactati in dublu exemplar -un exemplar insotit de inscrisurile respective vor ramane la instanta, iar pe un exemplar solicitati viza primirii si il pastrati la dvs.
Amenda ratb
MadalinaBotea
Buna ziua, am si eu o problema legata de o amenda RATB mai veche. In data de 07.07.2010 mi-am uitat abonamentul acasa(incarcat,valabil) si am avut ghinionul de ... (vezi toată discuția)