avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie executare silita

Am trimis un singur exemplar cu copii certificate si am aflat ca trebuia sa trimit doua!!!ce se întâmplă?îmi anulează cererea?aștept un răspuns! Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Recurs penal taticu100 taticu100 Buna seara! Am trimis prin posta cererea de recurs la judecatorie, mentionand ca motivarea va fi depusa la tribunal, cu cel putin 5 zile inainte de primul ... (vezi toată discuția)
Trecerea copilului meu pe numele tatalui gabriella07 gabriella07 tatal copilului meu este cetatean strain si locuieste in strainatate. Copilul meu are acum 3 ani, iar saptamana trecuta am inceput actele pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)
Depunere inscrisuri completare dosar pentru plangere contraventie mary6 mary6 buna ziua,am facut o plangere la judecatorie pt contestare un PV de contraventie,am primit o comunicare pt depunere inscrisuri certificate cf art 150 CPC,in ... (vezi toată discuția)