Care sunt taxele care se platesc la vanzarea unui imobil, daca terenul pe care se afla constructia l-au cumparat amandoi in timpul casatoriei si valoarea constructiei este 800 000 lei?
Buna ziua,
Fratele meu a plecat din tara in 2007. Pentru a-si face card de sanatatea atunci a platit contributia cas pentru 3 luni. Dupa cativa ani ii vine instiintare ca are de plata 3000lei restante la cas. Atunciba adus adeverinta ca este angajat in Londra si plateste acolo. A intrebat de ce are datorie, caci el nu a vut nuciun contract de munca aici sau alte venituri care sa genereze datorii la cas. Raspunsul a fost ca nu a anuntat ca nu vrea sa renunte la asigurare, desi cand a platit a mentionat clar ca vrea sa plateasca doar pentru 3luni.
In urma succesiunii dupa decesul tatalui nostru devine coproprietar pe apartamentul mamei.
Astazi mama primeste prin posta instiintare de ipotecare a partii de proprietate a fratelui pentru o datorie de 4.000 lei.
Intrebarea mea este daca apartamentul poate fi scos la licitatie ( suntem 3frati si mama -coproprietari) . Notificarea vine din partea anaf
Va multumesc!
Buna ziua,
In 2007 am facut cadastru la suprafata de teren pe care o cumparasem si nu a reiesit toata suprafata. Pe atunci cadastristul intreba unde incepe si unde se termina terenul si am presupus noi de unde incepe, caci celelalte 3 laturi erau imprejmuite de catre vecini. Tot atunci cei de la cadastru au trimis la intabulare. Daca fac cadastrul acum dupa normele noi, sa-mi regasesc suprafata lipsa, mai pot modifica intabularea? Multumesc!