avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare

Buna ziua,
In 2007 am facut cadastru la suprafata de teren pe care o cumparasem si nu a reiesit toata suprafata. Pe atunci cadastristul intreba unde incepe si unde se termina terenul si am presupus noi de unde incepe, caci celelalte 3 laturi erau imprejmuite de catre vecini. Tot atunci cei de la cadastru au trimis la intabulare. Daca fac cadastrul acum dupa normele noi, sa-mi regasesc suprafata lipsa, mai pot modifica intabularea? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Masuratori cadastrale necorelate olivia27 olivia27 am o problema cu masuratorile prin satelit.dupa ce un vecin a vandut un teren de langa mine a reiesit la masuratoare ca eu am un unghi de 62 grade.la ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie incheiere de respingere cerere de intabulare pentru proces de granituire? viomarius97 viomarius97 Am incercat sa-mi fac cadastru si intabulare la un teren cu casa, dar dupa multe incercari s-a dovedit ca vecinul are cadastru si intabulare si exista o ... (vezi toată discuția)
Cum impartim un teren lipsa? abby abby Printr-o tranzactie (hotarare de expedient) pronuntata intr-un partaj succesoral,celor 2 mostenitori li se acorda cate 3.000mp/intravilan din cei 6000mp ... (vezi toată discuția)