Am cumparat saptamana trecuta o masina adusa din Italia la care au fost scoase 2 randuri de numere rosii. Proprietarul mi-a inmanat actele in baza carora am făcut actul de vanzare- cumpărare. Fiscalul urma sa il scoată de la primărie si sa mi-l dea. L-am sunat astazi si mi-a spus că el a uitat ca i-a vandut masina sotiei si ea a scos nr rosii. Deci actul de vanzare pe care l-am făcut are vreo valoare? Mai pot recupera banii?
Mulțumesc mult pentru răspuns. Dar dacă aș merge pe ideea de conflict de interese aș putea rezolva problema mai repede, dat fiind faptul că primarul îi ține pe spațiul public fără acordul nostru pentru că are nevoie de ei la muncă?
Buna ziua! La noi in sat avem tigani veniti la munca pe timpul verii. Toamna isi iau bagajele si corturile si pleaca inapoi la ei acasa. Problema este ca sunt obraznici, ne bat copiii, isi lasa animalele (caii) pe unde apuca si astfel intra in gradini si strica. Am facut o petitie catre primar, semnata de mai multi oameni din sat (nu de toti , ca unii ii vor aici sa ii ia la munca). Ideea este ca primarul s-a certat cu noi si ne-a ras in nas. A facut tot ce a vrut el pentru ca si el ii ia la munca la camp. Deocamdata nu am primit nici un raspuns la petitie in scris dar ne-a spus ca vor sta tot aici, or primarul nu trebuie sa rezolve problemele oamenilor? Putem cere demiterea lui pentru acest motiv? Daca da, ce e de facut?