Dorina Stan a scris:
Buna dimineata,
Ce va supara cel mai tare... ca nu puteti usca rufe.....sau ca platiti cote?
Deoarece intro asociatie legea stabileste clar obligatiile si drepturile fiecaruia...
De atata timp ce au facut cele 25 de familii?
Evident ca ma deranjeaza lipsa de folosinta a uscatoriei in conditiile in care la parter nu exista balcon si rufele uscate in interiorul apartamentului provoaca discomfort dar si pagube (aparitia igrasiei).
Apoi ma deranjeaza si faptul ca trebuie sa contribui la incalzirea acestui spatiu (din octombrie pana in mai, cand inchide RADET-ul furnizarea de caldura, chiar daca afara sunt 30 grade), am participat la zugravire, schimbare usa cu una de metal, incuietori suplimentare, noua instalatie electrica, calorifer suplimentar si cred ca vor mai gasi de facut investitii, nu se vor opri aici.
Dv ati plati daca ati fi in locul meu? V-ati mai pune problema ce va supara mai tare sau v-ati dori sa rezolvati problema in mod corect dar si avantajos?
Cat despre asociatii, din lege se respecta cu sfintenie obligatiile dar cand vine vorba despre drepturi, raman doar pe hartie , in lipsa unei reglementari clare care sa stabileasca cine controleaza administratiile dar si niste coercitii care sa impiedice aparitia abuzurilor in cadrul asociatiilor.
Celelalte familii au facut acelasi demers ca si mine, cu mult timp in urma dar li s-a raspuns ca au balcoane deci sa nu indrazneasca sa ocupe uscatoria.