Bună ziua,
În data de 13.03.2016 am fost oprit de aparatul radar pentru depășirea vitezei în localitate.
Am contestat p.v.pentru :
1.menționarea locului este insuficient de clar precizat "a circulat pe DN1 din direcția Brasov-Sibiu iar în localitatea.....,fără a se preciza locul exact km/adresa/nr.
2.aparat radar amplasat în curba sub linii de en.electrica,
În urma procesului am mai descoperit ca:
3.agent constatator care a coborât din auto care avea ap.radar nu avea atestat op.radar și în perioada procesului i s-au incetat rapoartele de serviciu.În acest sens a fost depusa la dosar o nota de informare.
4.verificarea metrologica depusă de politie avea perioada de valabilitate expirata.
Cu toate acestea am pierdut drept pentru care am făcut apel.
Am contestat:
1.menționarea locului este insuficient de clar precizat "a circulat pe DN1 din direcția Brasov-Sibiu iar în localitatea.....,fără a se preciza locul exact km/adresa/nr.
2.la dosar nu exista raport agent constatator ci doar o nota de informare de la superiorul agent pe motiv ca au încetat rapoartele de serviciu cu acesta,
3.buletin de verificare metrologica expirat
4.atestatul de operator radar este al altei persoane care s-ar fi aflat în auto în acel moment fără a atașa la dosar acte doveditoare.
În întâmpinarea la apel Politia a atașat o alta verificare metrologica care acum bineînțeles ca este valabîl.
Eu în apel am solicitat schimbarea în totalitate a sentinței data de prima instanță cu actele existente la dosar în acel moment.
Se poate lua în considerare proba atașata de politie cu verificare metrologîncă valabila?
Va multumesc
În data de 03.05.2017 am primit preaviz de preaviz art.65 c.m.(concedierea
pentru motive care nu ţin de persoana salariatului).
Preavizul este din data de 02-30.05.2017.
Am găsit sa m-a angajez începând din data de 01.06.2017 însă rămân 1 zi
descoperit. Pentru aceea zi trebuie concediu medical sau ....
Deasemenea tichetele de masa nu au fost date pe lunile martie și aprilie deși acestea sunt trecute pe fluturașul de salariu.