avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere cu preaviz art.65 cm(concedierea pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere cu preaviz art.65 cm(concedierea pentru motive care nu ţin de persoana salariatului).

În data de 03.05.2017 am primit preaviz de preaviz art.65 c.m.(concedierea
pentru motive care nu ţin de persoana salariatului).

Preavizul este din data de 02-30.05.2017.

Am găsit sa m-a angajez începând din data de 01.06.2017 însă rămân 1 zi
descoperit. Pentru aceea zi trebuie concediu medical sau ....
Deasemenea tichetele de masa nu au fost date pe lunile martie și aprilie deși acestea sunt trecute pe fluturașul de salariu.

Ce mă sfătuiți.

Mulțumesc

O zi buna
Cristian

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:38, 18 Mai 2017
Bună ziua!

Descoperit în ce sens? Nu vă afectează cu nimic, teoretic.

În ceea ce privește tichetele de masă, puteți reclama situația la Inspectoratul Teritorial de Muncă sau vă puteți adresa instanței de judecată.
Nu aveti descoprita nicio zi ... preavizul dvs incepe sa curga din 04.05.2017 si nu retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca Palelisabeta Palelisabeta Buna ziua.Va rog să-mi spuneti ce drepturi am: am primit preaviz de desfacere a contractului de munca cf.Art.65 din CM in data de 28 oct.2011,care a expirat ... (vezi toată discuția)
Desfiintare loc de munca art. 65, lit 1 anca55 anca55 :\">In aprilie 2010 o sa am o mamica care revine din CCC. Postul ei este desfiintat si teoretic va fi concediata cu art. 65, lit 1 ... (vezi toată discuția)
Preaviz somaj maryus75 maryus75 buna ziua,va rog ajutati-ma cu un raspuns:deci ma aflu in preavizul de 20 de zile,iar firma mi-a solicitat sa lucrez 10 zile cate 8 ore iar 10 zile sa stau ... (vezi toată discuția)