Detinea apartamentul dinaintea să fie cu mama mea,eu am fost trecută in spatiu de către tatăl meu in urma eliberării buletinul iar de mama nu stiu cum a fost trecută in actul de proprietate
Bună ziua aș dori să știu dacă pot deschide succesiunea de moștenitor după 3 ani de la decesul părințiior?Tatăl meu are 2 fiice din prima căsătorie(eu fiind cea dea 3 fiică din a 2 căsătorie) în urma divorțului de mama celor 2 fiice ale lor tatăl meu a rămas cu apartamentul printr-un ordin judecătoresc.In anul 1988 tatăl meu a facut act de vânzare cumpărare uneia dintre fiice autentificat la un notar public( in accea perioada încă nu era căsătorit cu mama mea sau căsătorit după o vreme si am fost trecute în actul de proprietate atât eu cât si mama mea).In prezent sora vitregă cea care deține actul de vânzare cumpărare dorește să vândă apartamentul dar nu reușește datorita unor probleme ce le are din cauza unor acte. O doamna de la primărie m-a informat că actul de vânzare cumpărare este nul deoarece a fost autentificat doar la un notar public nu a fost autentificat(inregistrat) si la primărie in accea perioadă ca fiind coproprietara si in actul de proprietate al tatălui apare atât mama cât si eu , iar toate taxele și impozitele către stat fiind achitate și plătite de către părinții mei până in momentul decesul.Întrebarea mea fiind actul de vânzare cumpărare este nul si dacă nu este nul mai pot deschide succesiunea de moștenitor ? Vă mulțumesc și vă doresc o zi bună
Dar se poate ataca actul de vânzare cumpărare sau nu se mai poate face nimic?Am aflat că ea (fiica tatălui meu) dorește să il vândă dar nu poate ca are probleme cu actele ,ce fel de probleme nu știu
Bună ziua ,tatăl meu in anul 1988 a făcut act de vânzare cumpărare pe apartament primei sale fiice din prima căsătorie eu fiind cea dea 2 fiica din a 2 casatorie fără ca eu si mama sa știm acest lucru atunci ,intrebarea mea este se poate ataca actul de vânzare cumpărare in acel act sau trecut doar 10 mp acel apartament avand mai mulți mp ,tata si cu mama mea au decedat acum 2 ani ce pot face si daca am vrun drept asupra acelui apartament ,aștept răspunsul mulțumesc frumos