De acord cu dumneavoastră, a fost o eroare de a mea cu declarația de consum, am încercat să port un dialog cu administratorul pentru a aduce ceasul la indicația curenta dar refuza cu încăpățânare, și o tine una și bună ca am făcut "fals în acte" deși până la urmă am plătit ceva ce nu am consumat
În decursul a 2 ani s-au strâns aproape 20 MC. Nu cunosc legislația în domeniu, nu știu ce reglementări sunt, dar nu mi se pare normal! Oricum, cel mai deranjant este atitudinea despotica a administratorului care nu vrea sub nici o forma un dialog
Bună ziua! Am următoarea problema, la verificarea citirii apometrelor, s-a constatat ca am dat în plus MC de apa consumați. Administratorul considera acest fapt "fals în acte" și împreună cu comitetul executiv au luat decizia de a efectua o noua verificare metrologica, deși ambele apometre au această verificare și chiar sunt schimbate în urma cu doi ani, culmea și pe banii mei, și dacă nu ma supun voi fi trecut la pausal. Sunt în regula aceste decizii?
Buna ziua.Tatal meu a cumparat un autoturism si cei de la primărie refuza sa-l inregistreze pt plata impozitului pe motivul ca eu am datorii la ei. Aș vrea să stiu daca este legal acest lucru.Mentionez ca tatal meu nu are datorii catre taxe si impozite