avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Înregistrare autovehicul la primărie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Înregistrare autovehicul la primărie

Buna ziua.Tatal meu a cumparat un autoturism si cei de la primărie refuza sa-l inregistreze pt plata impozitului pe motivul ca eu am datorii la ei. Aș vrea să stiu daca este legal acest lucru.Mentionez ca tatal meu nu are datorii catre taxe si impozite
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:48, 20 Mai 2017
Este situatie des intalnita in cazul contribuabililor inregistrati pe un singur rol fiscal=1 proprietate,in care locuiesc mai multe persoane
Pretentia inspectorilor administratiei financiare este la limita legii deoarece practic este vorba despre contribuabili distincti identificati prin CNP
Sa ceara in scris motivele refuzului si apoi sa faca contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligat sa plãtesc datoriile pentru a lua în evidenta fiscala o mașinã ? cataNFS cataNFS Bună seara , de curând am achiziționat o mașină , eu având câteva amenzi la primărie am zis sa o trec pe tatăl meu, întrebarea mea ar fi , ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare certificat fiscal,legal sau nu? Zaky Zaky Mama vrea sa vinda apartamentul in care locuim iar cei de la taxe si impozite refuza sai dea certificatul fiscal pe motiv ca fratele meu ar avea niste amenzi ... (vezi toată discuția)
Radiere auto, legalitate conditionare eliberare adeverinta de la impozite si taxe marianv_03 marianv_03 Buna ziua! Am au autoturism pe care l-am predat la REMAT si pe care vreau sa-l radiez de la Impozit si implicit din circulatie. M-am prezentat la cei de la ... (vezi toată discuția)