Buna ziua! Am au autoturism pe care l-am predat la REMAT si pe care vreau sa-l radiez de la Impozit si implicit din circulatie. M-am prezentat la cei de la Taxe cu adeverinta de la REMAT ca sa platesc impozitul pentru autoturismul predat, dar acestia ma conditioneaza sa achit integral impozitul si pe locuinta proprietate personala si pe celalalt autoturism pe care-l detin. Astfel ei nu-mi elibereaza chitanta si eu nu pot sa depun actele pentru radiere din circulatie a autoturismului la Politie. Va rog sa-mi spuneti daca este legal sa ma conditioneze sa achit si celelalte impozite. Va multumesc!
Exista dispozitie in codul de procedura fiscala care prevede dreptul autoritatii fiscale de a solutiona succesiv si cronologic cererile contribuabililor de achitarea debitelor in urmarire
Sunt 2 aspecte distincte scoaterea de pe rol fiscal a bunului mobil=radiere si achitare impozit aferent bun imobil si mobil
Pretentia angajatilor este la limita legii,cu scopul de a va determina sa achitati debitele in urmarire
Daca nu platiti toate impozitele datorate, se poate elibera un certificat constatator in care sunt mentionate datoriile pe care le aveti. Va este de folos?
Radieri
Giubega
Cum sa procedez sa radiez o masina pe care am dus-o la Remat din 2007 dar nu mi se elibereaza certificatul de rol fiscal pentru-ca la aresa mea figureaza si ... (vezi toată discuția)
Radiere auto
cris1957
Buna ziua
Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)