avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radieri
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radieri

Cum sa procedez sa radiez o masina pe care am dus-o la Remat din 2007 dar nu mi se elibereaza certificatul de rol fiscal pentru-ca la aresa mea figureaza si ginerele meu pe care l-am luat in spatiu si are datorii la taxe si impozite adica amenzi de circulatie si neplata unor taxe care le are pe firma lui ..Mentionez ca am si dat o declaratie pe propria raspundere in care am aratat ca nu mai locuieste la mine si am indicat locul de munca unde poate sa i se puna poprire pe salariu chiar si adresa lui parinteasca.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:18, 20 Martie 2010
Nu precizati vechiul proprietar al autoturismului casat
Obligatiile fiscale sunt individuale,iar conditionarea prestarii serviciului de radiere autoturism ,de achitarea de amenzi este abuz din partea autoritatii fiscale
Dovada eliberata de unitatea de colectare a autoturismelor o depuneti fara alte formalitati la autoritatea fiscala,care detine obligatia sa radieze autoturismul
Stimata Ynocentta@ Mentionez ca cel care a scris pe forum este si propietarul autoturismului.V-as ruga sa-mi spuneti cu ce articol din codul fiscal sa argumentez ca mi se face o nedreptate.
Argumentatia in cazul dvs,priveste 2 aspecte
1-Autoritatea fiscala detine obligatia legala sa individualizeze persoanele si obligatiile fiscale aferente acestora
2-Radierea autoturismului se realizeaza in baza dovezii de predare la unitatea mentionata
Serviciul de radiere de pe rolul unei persoane fizice ,legal ,nu poate fi conditionat de achitarea obligatiilor fiscale apartinand altei persoane fizice ,care locuieste la aceiasi adresa.
In cauza dvs,nu sunt aplicabile prevederile invocate de dvs,ci au obligatia sa isi desfasoare actvitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto, legalitate conditionare eliberare adeverinta de la impozite si taxe marianv_03 marianv_03 Buna ziua! Am au autoturism pe care l-am predat la REMAT si pe care vreau sa-l radiez de la Impozit si implicit din circulatie. M-am prezentat la cei de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sotul meu are 3 masini vechi ce nu au fost scoase ... Merishor_16 Merishor_16 Buna ziua! Sotul meu are 3 masini vechi ce nu au fost scoase de la Directia Taxe si Impozite. Are impozite neplatite de ani de zile in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Radiere auto dezmembrat zgubus1 zgubus1 Am avut un autoturism pe care l-am dezmembrat si instrainat pe bucati fara un act de la remat. Acum cateva zile am radiat-o de la Directia de Permise si ... (vezi toată discuția)