Buna ziua!
Sotul meu are 3 masini vechi ce nu au fost scoase de la Directia Taxe si Impozite. Are impozite neplatite de ani de zile in valoare de aproximativ 20.000 lei. A inceput sa achite datoriile, dar nu cred ca pana la sfarsitul anului va reusi sa achite toata suma. Vreau sa va intreb daca exista posibilitatea de a scoate din circulatie aceste autovechicule sa nu mai avem de plata si anul viitor impozit pentru ele. Dupa ce va achita datoriile, ma voi ocupa personal sa le radiez.
Cu stima,
M. Codrescu
Probabil nu m-am exprimat corect. Eu voiam sa stiu daca pot sa le scot sau sa le sterg de la Directia Impozite si taxe , pentru ca acolo, se aduna datoriile.... Exista posibilitatea aceasta, tinand cont ca nu are impozitele platite??? Mai e putin si vine anul 2024 si se vor adauga alte datorii.
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Radierea fiscala, la cerere se poate face daca puteti face dovada ca aveti unde depozita acele masini dupa radiere, pe un teren proprietate privata ( a dvs. sau a unui membru de familie care detine asa ceva), sau, daca aveti dovada de la REMAT. Dar nu va va accepta radierea pina nu se platesc datoriile.
Radieri
Giubega
Cum sa procedez sa radiez o masina pe care am dus-o la Remat din 2007 dar nu mi se elibereaza certificatul de rol fiscal pentru-ca la aresa mea figureaza si ... (vezi toată discuția)