avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism

doresc sa radiez atat din circulatie cat si de la organul fiscal un autoturism care a fost predat la remat in urma cu 5 ani (atestat de o adeverinta in care apare un numar de omologare si denumirea "deseu fier caroserie dacia"), tot de atunci sau de un timp mai mare nu sa mai platit ITP , rovignierta sau asigurare dar la impozit sa platit an de an. Am numerele de inmatriculare si certificat de inmatriculare, CIV nu i-l gasesc, autoturismul este inregistrat pe numele tatalui meu decedat din 2oo1. Avand in vedere scoaterea lui din evidenta tuturor organelor abilitate este necesar scoaterea unui duplicat CIV, care presupune si dovada anuntului ca pierdut in monitorul oficial? Trebuie sa ma complic asa de mult sau mai exista si alt demers?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:15, 16 Martie 2012
In baza documentelor pe care le detineti contactati personal SPR evidenta autovehicule
autoritatea va verifica baza proprie de date si va emite dovada in baza careia autoritatea fiscala va dispune radierea,conditionat de achitarea eventualelor debite in urmarire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto ursaanica ursaanica Buna ziua, Am avut un auto dacia mai veche de 10 ani care a fost vanduta pe bucati (nu am contract de vanzare cumparare). Am ramas doar cu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cris1957 cris1957 Buna ziua Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)