Buna ziua,
Am avut un auto dacia mai veche de 10 ani care a fost vanduta pe bucati (nu am contract de vanzare cumparare). Am ramas doar cu numerele,certificatul de inmatriculare si cartea de identitate. Cum pot sa o radiez? X-(X-(#-o
Exista mai multe variante
Una dintre ele ar fi sa contactati SPR-evidenta auto,detaliati situatia tranzactionarii,autoritatea va emite dovada,in baza careia fiscul va radiaza din evidente
Sa inteleg ca prin dezmebrare nu mai aveti nici caroseria? Daca, totusi, aveti caroseria, predati-o la un centru REMAT si cu dovada de la REMAT puteti face radierea. Daca nu aveti caroseria, radierea se poate face la cerere dar nu veti fi radiat si din evidentele fiscale de la primarire si veti continua sa platiti impozit pe masina . Mai exista o solutie. Sa va adresati cu cerere de chemare in judecata prin care sa solicitati instantei sa constate ca autoturismul nu mai exista , ca a fost dezmemebrat si vandut la bucata si ca nu mai exista nici caroseria pe care sa o predati la REMAT si sa emita o hotarare in acesnt sens in vederea radierii autoturismului din evidentele politiei si din evidentele fiscale ale primariei. Actiunea trebuie sa o facti in contradictor cu primaria si cu prefectura in subordinea careia se afla serviciul inmatriculari automobile. :D