avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Vanzarea unui autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Vanzarea unui autoturism

Am vandut cu contract de vanzare-cumparare,un autoturism Dacia 1310 la un cetatean.Eu ca vanzator am fost la primaria din localitate si am radiat autoturismul de la plata impozitului,insa cetateanul cumparator nu a mai mers sa perfecteze cumpararea masinii.Cetateanul este plecat din localitate la o adresa necunoscuta.V-a rog sa ma indrumati ce sa fac in continuare pentru a inchide tranzactia,pentru ca masina apare in continuare pe numele meu,desi ca pe certificatul de inmatriculare al masinii este trecuta instrainarea catre cumparator.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:25, 22 Mai 2017
Dacă nu aveți cunoștințe juridice, este necesar ca un avocat să vă inițieze o acțiune în instanță (civilă) având ca obiect: ,,Obligatia de a face. Radiere autoturism.''
Mai exista varianta sa informati oficial SPR evidenta auto ca dv nu mai detineti in fapt si in drept vehiculul cu datele acestuia de identificare din CIV-urmare tranzactionarii acestuia catre X prin incheiere de documente legale si anexati contractul de vanzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism vanan vanan am vandut un autoturism Dacia 1310 printr o firma specializata de vanzare-cumparare autovehicule . Firma mi a dat contract de vanzare cumparare si Certficat ... (vezi toată discuția)
Cum se poate cumpăra și vinde un autoturism fără a_l inmatricula ... Anielkappa Anielkappa Cum se poate cumpăra și vinde un autoturism fără a_l inmatricula și implicit fara a mă ,,incărca,, cu el la fisc? (vezi toată discuția)
Radiere autoturism pavelticu pavelticu Buna,in urma cu 2 ani am vindut o masina Dacia la o persoana fizica intelegindu-ne ca el sa radieze auoturismul ceea ce nu a facut ,iar acum eu am primit ... (vezi toată discuția)