Interesul dv este sa va inregistrati bunul
Avand in vedere ca dv aveti nevoie de administratia fiscala,nu se justifica sa intrati in relatii tensionate cu acestia,consecintele suportandu-le dv
Nu exista temei legal care sa conditioneze inregistrarea la autoritatea fiscala a unui bun de achitarea eventualelor debite
De regula,se practica conditionarea eliberarii unor documente de plata eventualelor debite in urmarire,masura care are justificarea de determinare/obligare a contribuabilului sa isi achite obligatiile la buget
Acumularea de debite ,de regula atrage si aplicarea de penalitati,ceea ce obliga la efort financiar majorat din partea contribuabilului
de curând am achiziționat o mașină , eu având câteva amenzi la primărie am zis sa o trec pe tatăl meu,
Daca contractul de vanzare cumparare este pe numele dv.ca sa va materializati interesul sa o treceti pe numele tatalui este necesar sa incheiati cu acesta document de tranzactionare bun mobil
In baza contractului de vanzare cumparare,solicitati trecerea bunului mobil pe rolul dv fiscal