Am facut eu prostia asta cu prietena unui nepot, mai bine ma aruncam de la etaj.
A inmatriculat autoturism pe adresa mea, toate amenzile vin pe adresa mea, daca nu le achita ea si trebuie adeverinta de la Circa Financiara trebuie sa achit eu.
Si timp de 10 ani nu se mai poate schimba nimic, nu se poate anula buletinul decat in justitie.
Mai bine NU!!
Daca sunteti proprietarul locuintei si doriti sa va luati in spatiu prietenul trebuie sa mergeti la Serviciul de Evidenta cu actul de identitate si actele de proprietate. De intamplat se poate intampla ce va descrie thran mai sus. Acum sa admitem ca nu toata lumea e la fel, numai ca ,,paza buna, trece primejdia rea,,.
Ma scuzati dar am si eu o intrebare cum este posibil ca daca o persoana care locuieste la aceeasi adresa are amenzi pe numele sau cum este posibil ca si proprietarul sau alta persoana sa fie afectata adica daca o persoana comite doamne fereste cine stie ce infractiune impart ani de detentie sau face proprietarul in locul vinovatului?
Amenzile sunt comunicate la locul de domiciliu. Daca proprietarul are nevoie de certificat fiscal este posibil sa nu i se elibereze pana nu le plateste chiar daca nu sunt emise pe numele lui. Acesta este unul dintre riscurile consimtamantului de luare in spatiu, pe langa faptul ca nu se poate anula cartea de identitate decat cu actiune in justitie.
In rest nu exista niciunul, nici vorba de impartirea responsabilitatii in caz de infractiuni sau afectarea dreptului de proprietate.
Eliberare documente
gnr
am si eu o nelamurire daca stie cineva...cand vinzi o masina iti trebuie de la primarie neinceperea urmarii penale fara de care nu o poti inscrie masina...daca ... (vezi toată discuția)
Fiscal auto
Diana Pilat
Buna ziua,am o întrebare în legătură cu fiscalul pt o mașină înmatriculată în România ,că sa il elibereze trebuie obligatoriu plătite toate taxele ... (vezi toată discuția)