avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate Daniela.diceanu

Activitate Daniela.diceanu

Răspuns la discuția Familie
Nu, nu sunt mama. Am formulat asa întrebarea pentru a mi se răspunde clar, ce s-ar putea întâmpla. Pentru ca dacă povesteam ce am în gând toată lumea mi-ar fi zis ca nu e bine sa plec, sa stau sa discut cu părinții. Doar ca eu nu prea am ce discuta cu ei. Eu muncesc în casa ca o sluga, și mama sta pe Facebook lângă mine. Îmi scoate ochii pentru 10 lei, și când i-am spus ca vreau sa ma angajez, m-a întrebat ce-mi lipsește, de vreau sa ma angajez!? Și îmi spune mereu vorbe pe care mi-e greu sa le accept. Vreau sa am libertate, sa nu mai stau închisă în casa și sa fac treaba pe care ar trebui sa o facă ea, în calitate de soție și mama.
Răspuns la discuția Familie
Persoana respectiva, a întreținut relații sexuale cu persoana la care s-a mutat, înainte sa devina majora. Dacă as face plângere pentru asta, s-ar întâmpla ceva? Sau nu mai contează din moment ce nu am făcut plângere cat era minora??
Discuție Familie
Cum poate fi readusa acasa o persoana majora, care s-a mutat de la părinți?
Discuție Familie
Bună! Am i eu o problema, in iulie fac 18 ani si sunt dispusa sa atept pana atunci ca sa ma mut de la parinti. Locuiesc cu mama si tatal vitreg. Eu si mama nu vorbim niciodata, decat strictul necesar si imi reproseaza mereu ca imi da bani desi ii cer numai cand am nevoie. Motivul pentru care nu ne mai intelegem deloc este ca ei nu ii place se prietenul meu, desi nu i-a gresit cu nimic. M-a amenintat ca o sa puna pe cineva sa il urmareasca si sa il bata. Se poate ca dupa plecarea mea, sa ma poata aduce inapoi acasa cu ajutorul politiei, sau el sa pateasca ceva?