avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Familie

Bună! Am i eu o problema, in iulie fac 18 ani si sunt dispusa sa atept pana atunci ca sa ma mut de la parinti. Locuiesc cu mama si tatal vitreg. Eu si mama nu vorbim niciodata, decat strictul necesar si imi reproseaza mereu ca imi da bani desi ii cer numai cand am nevoie. Motivul pentru care nu ne mai intelegem deloc este ca ei nu ii place se prietenul meu, desi nu i-a gresit cu nimic. M-a amenintat ca o sa puna pe cineva sa il urmareasca si sa il bata. Se poate ca dupa plecarea mea, sa ma poata aduce inapoi acasa cu ajutorul politiei, sau el sa pateasca ceva?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:42, 20 Mai 2017
Buna seara,
Nu va poate face nimic dar e bine ca, inainte de a face acest pas, sa incercati sa discutati cu mama dumneavoastra cat mai deschis. nu uitati ca mama e mama si sangele apa nu se face. Ea va vrea binele chiar daca acel bine nu este acelas cu cel perceput de dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua..sunt aici deoarece ma confrunt cu o problema mama ... miky.deea08 miky.deea08 buna ziua..sunt aici deoarece ma confrunt cu o problema Mama m-a adus sa stau 6 luni la tara , fara sa imi zica ca stam aici atat de mult..pentru ca stie ca ... (vezi toată discuția)
Nu mai vreau sa stau cu mama betinebety betinebety Buna. Ma numesc Betycam 16 ani si am o problema cu mama . In fiecare zi isi cauta motiv de scandal ma jignește foarte urat si e mereu pusa sa ma bata ma ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)