avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Activitate Alex1005

Activitate Alex1005

Mulțumesc pentru raspuns, dar, eu as vrea sa știu dacă sunt obligat să merg deoarece eu nu vreau...
Lucrez cu automatele de cafea si in weekend sunt liber, angajatorul ne-a informat că dacă este vreo problema pe weekend cu vre-un automat suntem obligați să mergem să rezolvăm deoarece suntem prestatori de servicii,dar, nu suntem plătiți in weekend
Buna seara,cam de o luna jumatate m-am despartit de prietena.Ia a venit in timp ce nu eram eu acasa de sia strans lucrurile printre care si lucruri de ale mele(un dosar cu acte,cateva maruntisuri si pana si sosetele :))) ).Acum taicasu ma tot suna ca vrea sa ii dau televizorul si laptopul,acestea au fost cumparate de noi printr-un card de cumparaturi facut pe numele ei.Nu mai gasesc actele ca sa vad pe ce nume au fost achizitionate dearece si pe alea lea luat.Acestea au fost achitate integral de mine doar ca nu pot dovedi asta.Ia ma inscris si la Oriflame fara ca eu sa stiu dar asta am rezolvat-o.Inainte cu 4 luni sa ne despartim ia nu mai mergea nici la munca.Ma lasat cu o gramada de datorii la apartament pe care le-am achitat.AM luat impreuna o masina prin credit de nevoi personale facut pe numele ei si actul de vanzare-cumparare la masina a fost trecut tot pe numele ei si certificatul de inmatriculare pe numele lu taicasu.Un an de zile am platit imreuna la acel credit.Acum taicasu ma tot suna sa-i dau televizorul si laptopul ca daca nu ma da in judecata pentru furt,saptamana trecuta ma si amenintat ca daca pune mana pe mine ma bate si ma calca in picioare.Intrebarea mea este daca intr-adevar poate sa ajunga sa rezolve ceva in istanta,daca intr-adevar i-mi poate face ceva sau daca pot face eu ceva in legatura cu cele spuse.
sal,as vrea sa dau la academie si mi se cere varsta maxima de 23 la academia de politie si 27 la cea militara.Eu am 29 de ani si va intreb daca asta nu se incadreaza la discriminare de varsta.Sunt dispus sa merg si in istanta daca stiu ca sar putea rezolva ceva,poate ma poate ajuta cineva care stie legea cu un raspuns...