avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Discriminare de varsta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Discriminare de varsta

sal,as vrea sa dau la academie si mi se cere varsta maxima de 23 la academia de politie si 27 la cea militara.Eu am 29 de ani si va intreb daca asta nu se incadreaza la discriminare de varsta.Sunt dispus sa merg si in istanta daca stiu ca sar putea rezolva ceva,poate ma poate ajuta cineva care stie legea cu un raspuns...
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 00:19, 22 Mai 2017
pe adresa electronică a Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării găsiți legislația de interes pentru d-voastră: [ link extern ]
Însă, motivul pe care-l invocați nu este discriminare, cel puțin dintr-un motiv: că nu v-ați născut cu vârsta de 29 de ani. Deci ocazia (dreptul/timpul) d-voastră a trecut!

[Va rog sa nu mai postati asa ceva in mesaje. Multumesc]
Ultima modificare: Luni, 22 Mai 2017
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor comisie de disciplina smari smari Buna ziua! Întrebarea este: unde se poate depune o cerere de chemare în judecată a comisiei de disciplină ,pentru discriminare ? Tot la instanta unde se ... (vezi toată discuția)
Discriminare Danielina Danielina Sunt asistenta Medicala întoarsă după 10 ani din Italia. Am întîmpinat dificultăți la încadrare deoarece ziceau ca e post de debutant si mi-au refuzat ... (vezi toată discuția)
Invocare nelegalitate prevederi articol din norma de aplicare raser raser Aflandu-ma in proces cu Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti, am invocat nelegalitatea Art. 132 Al. 2 din Normele de aplicare a Legii 263/2010 privind ... (vezi toată discuția)