As putea eu sa ii formulez o plângere penală pentru înșelăciune, când i am închiriat Ap mi-a spus ca e doctora, iar ea e casnica. De asemenea a refuzat sa își treacă sotul, cel care încasează venituri, pe contract, a refuzat și prezentarea buletinului acestuia care locuiește la mine in casa. Oare cu ce scop a fost făcut acest contract pe numele ei? Infracțiunea din art.239 abuzul de încredere prin fraudarea creditorilor este fapta penală. Simt ca am de-a face cu niște șarlatani care de fapt cu asta se ocupa. Am fost și la executor și nu o găsește sa încaseze venituri. Am și clauze in contract rezilierea Pt neplata chiriei, a cheltuielilor. Atunci eu cum procedez?
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Pt chiria restanta apelați direct la executorul judecatoresc.Pt evacuare varianta legala este sa obțineți o hotărâre judecătorească pe procedura speciala a evacuarii.Trebuia sa aveți clauza în contract ca rezilierea se poate face și.pentru distrugeri,neplata chiriei ,a utilităților etc.Variantele propuse de dvs implica riscuri,pt a va sicana chiriasa va poate formula plângeri penale,susținând ca ați distrus bunuri,ia,ți furat sume de bani din apartament etcetc.