avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de prestări servicii neindeplinit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de prestări servicii neindeplinit

Buna ziua, in primăvara anului trecut am facut un contract cu o firma de constructii in vederea construirii unui balcon. Administratorul firmei de constructii mi-a garantat ca vor obține ei autorizația pentru construire balcon, eu fiind plecată din tara, mi-a convenit ideea, si le-am platit integral suma contractului, am facturile si contractul de la aceasta firma. Ulterior, am aflat ca autorizația nu se mai da decat cu acordul tuturor vecinilor, ceea ce am deja 2 vecini dupa scara care nu vor sa-mi semneze. Am vorbit cu firma de constructii sa-mi înapoieze banii si domnul in cauza numai raspunde la telefon. Întrebarea mea este daca il dau in judecată voi avea câștig de cauza si cat timp ar dura pana mi-as putea recupera banii? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carmen Violeta , utilizator 02:39, 24 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie modificarii constructie in apartament discreta2910 discreta2910 Buna ziua, as dori sa stiu si eu de la un jurist sau de la cineva care se pricepe fff bine cat m-ar costa autorizatia de construire a unui balcon la parterul ... (vezi toată discuția)
Decizie comitet executiv ALINAfenesan ALINAfenesan Buna ziua, am rugamintea sa imi oferiti daca aveti un model de decizie a comitetului executiv privind cererea unui vecin de a construi balcon la parterul ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala GeorgianaAn GeorgianaAn Buna seara, Am un vecin care ne-a cerut semnaturi locatarilor de pe scara sa isi construiasca un balcon la parterul blocului...dar el a facut sediu de firma ! ... (vezi toată discuția)