avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate Acesol

Activitate Acesol

Răspuns la discuția Impozite apartament
Dar eu neavând nimic la mână cum trebuie să procedez? Pot să imputernicesc pe cineva să le plătescă având în vederea ca eu nu sunt în țara.
Dacă ei nu sunt de acord să îl trec pe numele lor?
Nu este vorba ca nu își permit să le plătescă, după o discuție avută acuma ceva timp au spus că o o să mai plătească.
POPA GHEORGHE a scris:

Daca apartamentul este pe numele dvs. sunteti proprietar si aveti obligatia sa platiti impozitul pe casa.
Va puteti intelege pe cale amiabila. Poate parintii dvs. nu isi permit sa plateasca acest impozit.
Exista solutia de a vinde apartamentul, caz in care parintii dvs. pot fi evacuati in urma unei hotarari judecatoresti. oriti asa ceva ?

Buna ziua. De când sunt minor părinții au trecut pe numele meu un apartament, eu în contract sunt propietarul i-ar ei au dreptul de a sta in casa. De câțiva ani nu mai avem un raport amiabil. Ei continuă să stea în acel apartament dar nu au mai plătit impozitele careu mi-au ajuns de plătit mie la noua adresă. Acuma nu știu cum să procedez. Aș vrea să le cedez apartamentul dar ei nu îl vor pe numele lor dar nici eu nu vreau sa plătesc taxe pe o casă în care nu stau. Specific că contractul de casa nici nu este la mine. Cum pot să fac să o mi se acumuleze datorii la stat. Nu știu cum să procedez
De ce am nevoie pentru a instala un sistem de supraveghere la etajul 3 dintr-un bloc in fața ușii mele de intrare
Discuție Onorariu avocat
Vroiam sa stiu si eu daca contractul cu avocatul si respectivul onarariu are termen de valabilitate?
Am angajat un avocat pentru procesul de divorț si partaj si am plătit amândouă onarari(750€ pentru fiecare ). Divorțul sa incheiat si avocatul a spus ca deoarece au decurs mai mul de 3 ani onariu pentru partaj trebuie achitat din nou chiar dacă a fost deja olatit de la început.
Este posibil sa olatesc două onorari pentu același proces chiar dacă nu a fost nici o înfățișare până in prezent ?