avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Activitate geo.ioan

Activitate geo.ioan

Discuție Poprire cont
In urma unui proces definitiv cu hotarare prin care am vandut un imobil prin executor judecatoresc..cheltuielile judecatoresti miau fost oprite si platite de catre executor cu chitanta in contul primariei botosani...miam schimbat domiciliul pe pitesti si primaria pitesti mia poprit conturile amandoua si mia sustras din amandoua cheltuieli de judecata de doua ori...am chitanta platita de executor ..cum imi pot recupera banii sustrasi abuziv???ajutati-ma !!! va multumesc..
Discuție mostenire
Este vb de o casa..Bunica traieste,sotul si unicul fiu este decedat..din fiul decedat au rezultat 3 copii dintre care unul are crima cu bunicul si condamnare..la succesiune cat are bunica din casa si cat au nepotii tinand cont ca unul are crima facuta??va multumesc..
Răspuns la discuția succesiune
Este vorba despre o casa parinteasca.. ..din parinti tatal este decedat fiind omorat de nepotul pe care la crescut,mama singura supravietuiroare si fiul lor unicul decedat,suntem 3 nepoti si bunica care traieste..cat este partea bunicii si cat a nepotilor??
Discuție succesiune
Tatal si fiul unicul decedat,sotia fiind singura in viata...fiul decedat avand 3 copiii la mostenire cat ar veni la fiecare copil si cat ar veni sotiei(bunicii)in viata in cote??va multumesc
Discuție mostenire
Nepot crescut de bunici,pe unul din ei ii omoara primeste comdamnare faptasul le mai poate mosteni averea??