avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont

In urma unui proces definitiv cu hotarare prin care am vandut un imobil prin executor judecatoresc..cheltuielile judecatoresti miau fost oprite si platite de catre executor cu chitanta in contul primariei botosani...miam schimbat domiciliul pe pitesti si primaria pitesti mia poprit conturile amandoua si mia sustras din amandoua cheltuieli de judecata de doua ori...am chitanta platita de executor ..cum imi pot recupera banii sustrasi abuziv???ajutati-ma !!! va multumesc..
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:57, 10 August 2018
Prin contestatie la executarea silita. Practic ati fost executat silit. Au trecut mai mult de 15 zile de cand ati sesizat poprirea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Incetare executare silita pentru necompetenta teritoriala bogsmc bogsmc Buna ziua, Am o problema privind o executare silita si as dori un sfat de la un profesionist. In anul 2013 am fost executat silit pentru un credit, dar tot ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu. manea ioan manea ioan Am avut innfiintata o poprore pe salariu , in urma unei hotarari judecatoresti. S.a stabilit o anumita suma ,reprezentând cheltuieli de judecata. La un moment ... (vezi toată discuția)