Buna! Am o garsoniera unde se face reabilitare termica prin fonduri europene, garsoniera este pe persoana fizica dar se desfasoara activitate comerciala. Datorita faptului ca se desfasoara activitate comerciala , presedintele asociatiei mi-a spus ca trebuie sa platesc 16000 de lei in loc de 2000 de lei cum platesc ceilalti locatari si ca trebuie sa semnez.Eu pot sa ies singur din asociatie si care ar fi procedura? Va multumesc mult!
Multumesc de raspuns! Da era parcat corespunzator autovehicolul! Pagubita spune ca are posibilitatea sa ma de-a pe mine in judecata sau asociatia, insa a aflat ca de la asociatie o sa scoata foarte greu banii si din pacate am ramas eu. Daca ma da pe mine in judecata si castiga, oare eu am posibilitatea sa dau in judecata asociatia? De reparat masina i-as repara-o insa ea nu vrea decat la un singur service care e de 3 ori mai scump decat restul.Ma obliga instanta sa-i repar masina doar unde vrea ea?
Buna! Va rog sa-mi spuneti daca pagubitul poate sa ma de-a pe mine in judecata daca a cazut tencuiala de la balconul meu pe masina ei, daca exista asociatie de locatari. Ea imi cere 10000 de euro reparatia masini (cu atat a cumparat-o ea) si doar la un singur service vrea. Eu sunt obligata sa-i repar masina doar la service-ul unde doreste ea sau unde doresc eu? Multumesc