avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Activitate blueyespaul09

Activitate blueyespaul09

sunt 8 scari ...pe fiecare scara sunt 7 -8 aprtamente in functie de marimea apartamentelor.
buna ziua ,
tin sa precizez de la inceput ca complexul rezindential este compus din 8 scari ( 60 apartamente )cu parcare subterana ( 90 locuri) si boxe (70 locuri)contruite de dezvoltator.
intrebarea mea este: dezvoltatorul poate vinde boxele si spatiile pentru parcare celor care nu locuiesc in complexul rezindential fara acordul asociatiei de locatari? a vandut locuri de parcare si boxe persoanelor care locuiesc in jurul complexului la case...
si o alta intrebare : pentru amenajarea loculu pentru gunoi ...cine se va ocupa ?
va multumesc frumos
Răspuns la discuția Dezbaterea mostenirii
Va mulțumim !!!
Buna ziua! Ambii parinti au decedat, mai intai tatal si apoi mama, de aproximativ 4 luni si avem dedezbatut o mostenire culte 2 surori. Mostenirea consta in terenuri, surorile nu vor sa o facem iar titlurile de proprietate se afla in posesia lor. Ce trebuie sa fac si daca sunt presat de vreun termen? Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Amenda in Ungaria
mai am o intrebare ..masina este inscrisa in italia pe numele sotiei iar amenda era pe numele meu .daca va conduce ea pe teritoriul ungariei riscam ? stiti cumva cum o pot plati daca eu am pierdut amenda? va multumesc frumos pentru răspunsul dvs.
in 2013 am luat amenda 10000 f. pentru ca aveam luminile de ceata aprinse, eu mi am pierdut actele împreună cu amenda si nu am mai putut plăti. anul acesta ma întorc în tara si as dori sa stiu ce pot sa întâmpine dacă ma opreste politia ungară. va multumesc