avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda in Ungaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda in Ungaria

in 2013 am luat amenda 10000 f. pentru ca aveam luminile de ceata aprinse, eu mi am pierdut actele împreună cu amenda si nu am mai putut plăti. anul acesta ma întorc în tara si as dori sa stiu ce pot sa întâmpine dacă ma opreste politia ungară. va multumesc
Cel mai recent răspuns: blueyespaul09 , utilizator 21:23, 27 Mai 2017
Daca va opreste ajungeti dupa gratii daca nu platiti amenda.
Sa aveti bani la dvs.

Cu prescriptia inseamna un proces si pana va judecati e posibil sa executati.
Discutati cu un avocat magiar daca vreti sa tranzitati Ungaria neaparat.Asa cum recomand ca omul sa aiba un numar de telefon pentru un avocat care sa fie platit anterior problemelor, asa va recomand sa procedati si daca tranzitati Ungaria.Sa fiti informat si sa actioneze imediat daca apar probleme.
Aveti si rute ocolitoare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Mai 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
mai am o intrebare ..masina este inscrisa in italia pe numele sotiei iar amenda era pe numele meu .daca va conduce ea pe teritoriul ungariei riscam ? stiti cumva cum o pot plati daca eu am pierdut amenda? va multumesc frumos pentru răspunsul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru numar provizoriu german fara matrita in ungaria Bela5 Bela5 Buna ziua. Anul curent in Februarie am luat o masina din Germani. Autoturismul avea numar provizoriu german de o luna (zoll). Venind acasa in Ungaria pe ... (vezi toată discuția)
Amenda la granita cu ungaria RazRazvan RazRazvan Buna seara ! Am o problema cu o amenda primita la granita cu Ungaria. In momentul intoarcerii in Romania, am primit o amenda contraventionala pentru ca aveam ... (vezi toată discuția)
Amenda luata in ungaria zp990 zp990 Buna ziua! Un prieten a primit o amenda (pe teritoriul Ungariei, la vama) pentru ca avea cartea de identitate expirata. Cum se poate plati aceasta amenda ... (vezi toată discuția)